Besturingstechniek

Besturingstechniek

Uw machine, transportsysteem of technische installatie optimaal laten functioneren: dát is de kracht van EVDS. Samen met u bekijken we hoe we uw installatie efficiënter en effectiever kunnen maken, door middel van slimme besturing op maat. We ontwikkelen prototypes en maatwerk, maar u kunt bij ons ook uitstekend terecht voor complete series, die wij geautomatiseerd voor u vervaardigen. Van grote, gerenommeerde klanten tot kleine bedrijven in opkomst… EVDS biedt iedere klant een passende oplossing, indien gewenst inclusief installatie en montage op locatie. Klik hieronder verder voor meer informatie of neem contact met ons op.
 
EVDS kan bogen op een jarenlange ervaring op het gebied van het ontwikkelen van units met een grotere stroomcapaciteit. Complex of eenvoudig: we zorgen voor een veilige en kwalitatieve unit.
Heeft u een specifieke vraag, vereist uw situatie bepaalde functie-eisen of bent u een experiment begonnen en heeft u iemand nodig die meedenkt op het vlak van besturingstechniek? EVDS bouwt regelmatig prototypes en biedt maatwerk.
Op zoek naar een partij die panelen op maat voor u ontwikkelt? Of juist een flexibele partner voor het vervaardigen van een volledige serie? EVDS zorgt voor een snelle, prettige en gespecialiseerde dienstverlening.
Sneller en gemakkelijker aggregaten monteren op locatie: met een kabelboom bespaart u heel wat tijd en moeite. EVDS heeft een ruime expertise in het nauwkeurig vervaardigen van kabelkomen.
Schutsboom 47
5481 GL Schijndel

M +31 (0)6 1215 2151
E info@evds.nl